Beleggingspand verkopen

Snel en discreet weten of u uw beleggingspand kunt verkopen.

 1. Vul het contactformulier in
  U wilt onroerend goed verkopen? Stuur ons het adres van het vastgoed. Dit kan een pand zijn met verhuurde woningen, een al dan niet verhuurd winkelpand of bedrijfspand. Wij analyseren of het vastgoed een waardevolle toevoeging vormt voor onze portefeuille. Binnen 24 uur hoort u onze bevindingen.
 2.  Interesse om uw pand te bezichtigen
  Op korte termijn, soms al dezelfde dag(!), kunnen wij uw pand bezichtigen.
 3. U krijgt een bod op uw pand
  U wilt uw vastgoed verkopen, en uw object is voor DeenikWeijnen Vastgoed BV een interessant beleggingspand. Wij doen u een koopvoorstel. Het is voorgekomen dat dit voorstel nog op de dag van de bezichtiging plaatsvond.
 4. Afhandeling verkoop beleggingspand
  Het bod verplicht u niet tot het sluiten van een koopovereenkomst. Wenst u een overeenkomst aan te gaan? Dan is een snelle, vertrouwelijke afhandeling mogelijk.

  Ons klantenbestand is zeer breed georiënteerd. Particulieren, ondernemers, banken, verzekeraars, curatoren, makelaars, beleggers, pensioenfondsen en overheidsinstanties kunnen wij rekenen tot onze relaties. DeenikWeijnen Vastgoed BV staat bekend als een gedegen en betrouwbare onderneming. Wij hechten belang aan een integere handelswijze en een klantrelatie die past bij onze reputatie.

Bel mij

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug!

Reageer onlineHulp nodig? Bel 06-3030894706-30308947 of mail info@bodopuwpand.nl, 24 uur per dag
LET OP, wij kopen alleen beleggingspanden