Onroerend goed verkopen

Bod op uw pand is een initiatief van de mensen van DeenikWeijnen Vastgoed BV. Een vastgoedonderneming met meer dan twintig jaar ervaring in de aankoop van en de belegging in onroerend goed ten behoeve van de eigen portefeuille. Door de persoonlijke benadering en de betrouwbare, ‘afspraak-is-afspraak’-mentaliteit heeft DeenikWeijnen Vastgoed BV een uitstekende reputatie opgebouwd.

 

Creatieve aanpak

Ervaring gecombineerd met een energieke aanpak. Daardoor vallen we op! Als organisatie zijn we ambitieus en dagen we elkaar onderling uit om creatief te zijn. Zo is de formule Bod op uw pand ontstaan.

 

Snelheid en discretie

DeenikWeijnen Vastgoed BV opereert onafhankelijk en is daardoor zeer besluitvaardig. In onze online-formule komt dat expliciet tot uiting: snelle communicatie waarbij u verzekerd bent van een vertrouwelijke behandeling. Wij communiceren digitaal, maar hebben ook graag persoonlijk contact. Wij nemen in ieder geval telefonisch contact met u op. Indien we iets voor elkaar kunnen betekenen, ontmoeten we u graag bij ons op kantoor of bij u thuis.

 

Vastgoed Nederland, focus vastgoed Amsterdam

Via Bod op uw pand hebt u als verkoper rechtstreeks contact met de investeerder. Interessant, want beide partijen sluiten zo de makelaarscourtage uit. DeenikWeijnen Vastgoed BV neemt beleggingsportefeuilles over in heel Nederland, maar heeft een sterke binding met Amsterdam.

 

Wil u uw beleggingspand verkopen? Dan komen wij graag met u in contact. Vul het contactformulier hiernaast in en wij zullen zo spoedig mogelijk, binnen 24 uur, contact met u opnemen.
 


Bel mij

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug!

Reageer onlineHulp nodig? Bel 06-3030894706-30308947 of mail info@bodopuwpand.nl, 24 uur per dag
LET OP, wij kopen alleen beleggingspanden