Aankoop divers vastgoed

Aankoop van diverse soorten beleggingspanden zoals bijvoorbeeld te Amsterdam Utrecht en Rotterdam.

 

De vastgoedportefeuille van DeenikWeijnen Vastgoed BV is zeer divers. Er zit echter wel degelijk lijn in: het onroerend goed is veelal op uitstekende locaties gelegen. De portefeuille bevat onder andere winkelpanden, woningen, kantoorpanden en bedrijfsruimten. Ook monumentale panden behoren tot de bestaande portefeuille. Veel van deze panden zijn gerestaureerd met behoud van en respect voor het historische karakter.

 

Pand met verhuurde woningen

Hebt u een pand met verhuurde woningen? Ook dan zijn wij geïnteresseerd! Het is niet noodzakelijk om uw pand leeg op te leveren.

 

Winkelruimte

Vooral uitstekend gesitueerde winkelruimte heeft onze voorkeur. Dat hoeft niet een winkelpand op een A1 locatie te zijn. Een leeg of verhuurd winkelpand in vrijwel alle branches heeft onze belangstelling.
 

Staat van onderhoud

Slechte staat van onderhoud is geen bezwaar.

 

Vennootschap met bedrijfsruimte

Hebt u weleens gedacht aan verkoop van uw vennootschap met onroerend goed? Dat kan een aantrekkelijke optie zijn voor de continuïteit van uw onderneming. Wij adviseren u graag over deze constructie en eventueel nemen wij uw vennootschap met onroerend goed over. Sale and leaseback behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Kijk op transacties voor een overzicht van de panden die via Bod op uw pand zijn aangekocht.

 

Wilt u duidelijkheid over de verkoopwaarde van uw pand? Binnen 24 uur weet u het! Vul het formulier hiernaast in en wij nemen contact met u op.


Bel mij

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug!

Reageer onlineHulp nodig? Bel 06-3030894706-30308947 of mail info@bodopuwpand.nl, 24 uur per dag
LET OP, wij kopen alleen beleggingspanden